Teknologiske investeringer: Hva er viktig for din virksomhet?

Posted on 12 september 2017 by Hans Jorgen Wang in HR

HRs bruk av teknologi har økt i hele Europa. Flere teknologiske løsninger har blitt utviklet spesifikt for HR-bransjen fordi de er effektive og kostnadsreduserende alternativer i forhold til tidligere manuelle prosesser.

Med så mange leverandører av løsninger kan det være vanskelig for ledere å identifisere hvilke plattformer de burde investere i, som kan gi de beste resultatene.Det er viktig å forstå verdien av teknologi, og hvordan det kan effektivisere tradisjonelle prosesser. 

Å implementere alle nye løsninger som er tilgjengelige, kan føre til dårlige investeringer. For å investere i riktig teknologi innenfor HR er det viktig å kunne skille mellom hva som er en nyhet og hva som er en nødvendighet. Det gjelder å skille mellom løsningene som er morsomme å ha, og løsningene som kan løfte ansettelsesprosessene, og sikrer kvalitet og effektivitet. 

Enhver investering må kunne løse et problem eller forbedre en prosess for at det skal være verdt tid og penger. Det er kritisk å finne løsninger som passer til din bedrift, slik at den støtter deres behov og bringer merverdi.

Vi har laget en sjekkliste for HR-ledere som omhandler det å navigere gjennom tilgjengelig teknologi (spesielt for HR-bransjen). Last ned en gratis versjon nå, så får du tilgang til syv spørsmål vi tror enhver HR-leder burde stille seg, før man investerer i ny teknologi.

Er du klar for å ta steget mot en enklere og tryggere rekruttering? Eller har du spørsmål om plattformen vår? Send oss en mail, eller bestill en demo i dag.

Ta kontakt i dag

Få Xref Demo

Følg blogg

  • Få HR & Tech info
  • Få info om Xref-arrangementer først
  • Last ned gratis innhold

Takk for at du registrerte deg! Sjekk emailen din for de siste oppdateringene fra Xref

Share

What is Xref?

Xref forbedrer ansettelseseffektiviteten med en pålitelig brukervennlig løsning som samler mer data, reduserer trusselen for kandidat svindel og reduserer risikoen for data- og diskrimineringsbrudd, alt i tre enkle trinn.

Related articles

  • IT og HR - Avansert teknologi for smartere ansettelser

  • Tryggere og enklere ansettelser - for deg og kandidatene

Få Xref Demo